Inbouw pelletkachel

Een houtkachel zoals een openhaard of inbouw allesbrander wordt natuurlijk niet alleen voor het besparen op de stookkosten aangeschaft; het levert ook erg veel gezelligheid op. Naast de gezelligheid die een pelletkachel oplevert; levert de inbouw pelletkachel ook nog eens een veel grotere besparing op dan een houtkachel. Klanten die al een schouw hebben waarin een houtkachel heeft gezeten, kunnen nu ook over op een pelletkachel door het inbouw model. Hierdoor hoeft u niet de oude schouw af te breken of aan te passen.

Zo compact mogelijke inbouw kachel

Het doel van de inbouw pelletkachel van Phebo Stufe is, in tegenstelling tot andere merken, om zo compact mogelijk dezelfde goede eigenschappen te hanteren als een conventionele pelletkachel. De inbouw pelletkachel dient namelijk in allerlei afmetingen toegepast te worden waarbij het formaat niet ten koste mag gaan van het vermogen. En dat is gelukt! Wij hebben 3 inbouwtypes waarvan de kleinste een afmeting heeft van slechts 54x56x49 cm (LxBxH).

Pellets via de lade

De Ares en Perseo kunnen gevuld worden met pellets via de lade aan de voorkant en de Pegaso kan gevuld worden met behulp van een buis aan de bovenkant. Alle 3 leveren ze nog steeds een vermogen van 9 kw wat voldoende is voor het verwarmen van een kamer van gemiddeld 200 m³.

Pelletkachel inclusief schouw

En voor de mensen die altijd al een schouw wilden hebben…. geen probleem. Ook voor u hebben wij een oplossing. Wij leveren ook inbouw pelletkachels inclusief schouw. Hierin hebben wij een aantal standaard modellen maar kunnen ook een schouw maken naar wens van de klant. Wij installeren de schouw en sluiten de inbouw pelletkachel voor u aan zodat u ’s avonds kunt genieten van uw eigen inbouw haard.