Voorzet pelletkachels

Een voorzet pelletkachel is vrijwel in elke huiskamer of woonruimte te gebruiken. Of het nu gaat om een blokhut, een chalet, een bijkeuken of gewoon een woonkamer; voor nagenoeg elke ruimte hebben wij een passende oplossing.

Kleine pelletkachels, maar ook grotere

Zo levert de kleinste pelletkachel een vermogen van 5,3 kw en de grootste pelletkachel een vermogen van 12,4 Kw! Wilt u de pelletkachel in de kleur wit, blauw, rood of andere kleur? Geen probleem! De pelletkachels zijn te verkrijgen in alle RAL-kleuren. Tevens zijn er een aantal modellen die voorzien zijn van delen keramiek welke in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Zo kunt u er een nog meer persoonlijke tint aan geven. Wat ook tot de mogelijkheden behoord is bij een aantal types handbeschilderde accenten aan te laten brengen.

De afvoer van een pelletkachel

De pelletkachels hebben de afvoer aan de achterkant of aan de bovenkant zitten en bij een aantal types is er de mogelijkheid om een extra warme lucht uitlaat te laten monteren zodat deze een andere kamer kan verwarmen. U zult zien dat wij ook voor u de juiste oplossing voor handen hebben.