Pelletkachel in Almelo

Pelletkachel-Almelo

Waarom een pelletkachel van Pelletcomfort?

  • Jarenlange ervaring
  • Strenge voorselectie op pelletkachels
  • Voordelige prijs doordat we inkopen bij de bron
  • Advies op maat
  • 100% tevredenheids garantie

Dé specialist in pelletkachels in Almelo en omgeving!

Al vele anderen uit Almelo gingen u voor! Zij kozen voor een pelletkachel van Pelletcomfort. Het voordeel van een pelletkachel is niet alleen dat u hiermee flink bespaard op uw stookkosten, ze leveren ook nog eens een gezellige en huiselijke sfeer op in uw woonkamer.

Pelletkachels branden op houtpellets; samengeperst houtafval. Dit materiaal gaat veel langer mee dan hout wat u in een houtkachel gooit. Dit maakt een pelletkachel goedkoper in gebruik en duurzamer.

Onze CV kachels

In ons assortiment hebben wij o.a. thermopelletkachels. Deze kachels zijn een goede vervanging voor uw CV installatie. Met hun eigen expansievat en pomp voor circulatie kunt u hier alle radiatoren op aansluiten. De inbouwpelletkachels zijn eenvoudig te plaatsen in bijvoorbeeld een al bestaande schouw. En onze voorzetkachels kunt u in elke gewenste kamer kwijt. Alle kachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en modellen. Er zit er dus vast en zeker één voor u bij!

Voor vragen of advies over de geschikte pelletkachel voor u, kunt u natuurlijk altijd contact met ons op nemen. Wij helpen u graag!

Uw pelletkachel thuisbezorgd in Almelo

In onze webshop heeft u ruime keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren pelletkachel. Wanneer u degene vindt die bij u past, bestelt u deze eenvoudig online. U kunt er dan voor kiezen om hem op te komen halen in onze winkel in Enschede of thuis te laten bezorgen.

Neem contact met ons op, neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom!

Gerelateerde pagina’s: Pelletkachel Doetinchem, Pelletkachel Enschede