Pelletkachel Hengelo

Pelletkachel-Hengelo

Waarom een pelletkachel van Pelletcomfort?

  • Jarenlange ervaring
  • Strenge voorselectie op pelletkachels
  • Voordelige prijs doordat we inkopen bij de bron
  • Advies op maat
  • 100% tevredenheids garantie

Kies voor warmte en comfort

Bent u op zoek naar een nieuwe pelletkachel voor in uw woonkamer, keuken of chalet in Hengelo? Dan bent u bij Pelletcomfort aan het juiste adres! Wij leveren pelletkachels in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een passend exemplaar voor u bij zit!

Pelletkachels bestaan al enige tijd, maar velen zijn nog niet zo bekend met dit fenomeen. Een pelletkachel brandt op pellets, samengeperst houtafval. Pelletkachels bieden een hoop voordelen en zijn ontzettend sfeervol. Besparing, gemak en sfeer komen samen in één ontwerp. Een pelletkachel is een gesloten verbrandingssysteem, dat afgescheiden is van de ruimte waarin de kachel staat.

Sfeervol stoken in Hengelo

Een pelletkachel brandt dus op pellets. Deze kleine geperste houtblokjes zijn samengesteld uit schoon hout en tevens gekeurd. Net zoals houtkachels zijn pelletkachels voorzien van een raam waardoor de vlammen zichtbaar zijn. Pelletkachels zijn echter niet alleen sfeervol, ze bieden ook een hoog rendement voor verbranding. Een pelletkachel is voorzien van twee ventilators om voldoende zuurstof te genereren voor een perfecte verbranding. Tevens zorgen deze ventilators ervoor dat warme lucht de kamer ingaat. Er is dan ook geen trek nodig: de ventilator blaast rookgassen via de rookuitgang weg.

Een pelletkachel op maat in Hengelo

Pelletcomfort biedt verschillende soorten pelletkachels in Hengelo, van inbouwmodellen tot thermo kachels en voorzet warmtebronnen. Inbouw pelletkachels zijn ideaal voor wanneer u kleine ruimtes wilt verwarmen en leverbaar in verschillende afmetingen. Een thermo pelletkachel vervangt uw CV-installatie en kan zowel in metaal als in keramiek in iedere gewenste kleur geleverd worden. Voorzet pelletkachels zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een passend exemplaar is voor in uw woning. Of het nu gaat om de bijkeuken of de woonkamer, een voorzet pelletkachel biedt warmte en comfort. Kies voor handbeschilderde accenten om uw woonruimte nog meer uitstraling te geven!

Een pelletkachel is de warmtebron van de toekomst. Bekijk dan snel de mogelijkheden, ga voor een pelletkachel op maat en profiteer van de vele voordelen van pellets!

Gerelateerde pagina’s: Pelletkachel Doetinchem, Pelletkachel Haaksbergen