Pelletbarbeque GF300

835,00885,00

  • Uniek en uitzonderlijk relaxt
  • Traditionele BBQ-smaak met moderne technologie bereid
  • Instapmodel
  • Grillen en roken m.b.v. pellets
  • In 2 uitvoeringen leverbaar
Vanaf 1 januari 2016 kunt u € 500,- overheidssubsidie ontvangen op uw pelletkachel.
Wissen
SKU: GF300 Categorie:

Barbecue op pellets

Een echt pelletkachel-fanaat gaat natuurlijk verder dan alleen de winter, als het om het gebruik van pellets gaat. Ook op warme, zwoele zomerdagen horen de pellets te branden. Dan wel voor een overheerlijk BBQ waarbij de authentieke houtsmaak mee komt in het bakken van vlees en vis.

Een nieuwe dimensie met een BBQ op pellets

GF heeft barbecuen een nieuwe dimensie gegeven. Door moderne technologie toe te passen in een oude traditie kan men optimaal genieten van een lekker stukje vlees of vis zonder te hoeven stressen. Grillen op pellets is in en u gaat het verschil maken bij al uw gasten.

Digitale controller voor het regelen van de temperatuur

Hoewel het allemaal erg ingewikkeld kan lijken, is het barbecuen met de GF300e juist hartstikke eenvoudig geworden. Op de pelletbarbecue zit een digitale controller waarmee u de temperatuur instelt. U sluit de pelletbarbeque aan op netstroom en vult het reservoir met pellets. De digitale controller regelt de temperatuur van de BBQ van 70° tot 230° C in stappen van 5°C en beschikt tevens over een speciale rookstand. Na het barbecueën, zorgt de controller voor een veilige uitschakeling van het apparaat.

Instapmodel en luxe variant

De GF300E BBQ is het instapmodel op houtpellets. De GF300L is uitgevoerd met een RVS deksel op zowel de grillkamer als het pelletreservoir. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een verbrandingskamer waarbij op ingenieuze wijze een optimale verbranding plaatsvindt en het verbruik minimaal is. Het instapmodel is ook in een bredere variant verkrijgbaar.

Niet alleen voor barbequen, grillen of roken

Naast grillen en roken, is de barbecue ook uitermate geschikt om te worden gebruikt voor het bakken van taarten en pizza’s of sudderen van een stoofpot en dit alles met een simpele druk op de knop. Het is dus een goede investering die u het hele jaar door kunt gebruiken. De barbecue op pellets is uitgevoerd met een 1,5 mm dikke staalplaat wat borg staat voor een lange levensduur.

Speciale pellets van pure hardhoutsoorten

Wij adviseren om speciale pellets toe te passen die een mix zijn van pure hardhoutsoorten; zonder lijm of andere bindmiddelen. Pelletcomfort biedt deze pellets aan in 9 kg (20lb) zakken, voornamelijk bedoeld als brandstof voor de pellet BBQ, met een extra smaakafgifte aan de etenswaren door het verbranden van hout. Let op: deze zakken zijn niet waterdicht en moeten daarom droog worden gehouden. Daarnaast hebben wij de BBQ-Smoke pellets in handzame stazakken voor gebruik op iedere type BBQ. De verschillende “smaken” maken het ook mogelijk om iedere keer weer iets lekkers te kunnen presenteren.

RVS uitvoering

Ja, Nee

Diepte

57 cm

Breedte

107 cm

Hoogte

125 cm

Grillrooster

50 x 60 cm

Temperatuurbereik

70 – 230 C°

Aansluitspanning

230 V

Gewicht

57 kg