Pelletbarbeque GF450

1.185,00

  • Extra groot model
  • Traditionele BBQ-smaak met moderne technologie bereid
  • Unieke beleving
  • Grillen en roken m.b.v. pellets
Vanaf 1 januari 2016 kunt u € 500,- overheidssubsidie ontvangen op uw pelletkachel.
SKU: GF300 Categorie:

Barbecue op pellets

De GF450 variant is een groter model van de GF300 pelletbarbecue. Als u niet alleen een echte fanaat bent wat betreft pelletkachels, maar ook een expert bent op het gebied van barbecuen dan is de GF450 de ideale combinatie. Met deze pelletbarbecue kunt u de hele straat uitnodigen en blijft u relaxt.

De pellets zorgen samen met de temperatuurcontroller voor de juiste, constante temperatuur; u hoeft alleen nog maar het vlees op de barbecue te leggen, ontspannen genieten van een hapje en een drankje en rustig vooral niet vergeten om het stukje vlees er op tijd af te halen. Met de GF450 barbecue heeft u een BBQ waarbij de authentieke houtsmaak mee komt in het bakken van vlees en vis.

Een nieuwe dimensie met een BBQ op pellets

GF heeft barbecuen een nieuwe dimensie gegeven. Door moderne technologie toe te passen in een oude traditie kan men optimaal genieten van een lekker stukje vlees of vis zonder te hoeven stressen. Grillen op pellets is in en u gaat het verschil maken bij al uw gasten.

Digitale controller voor het regelen van de temperatuur

Hoewel het allemaal erg ingewikkeld kan lijken, is het barbecuen met de GF300e juist hartstikke eenvoudig geworden. Op de pelletbarbecue zit een digitale controller waarmee u de temperatuur instelt. U sluit de pelletbarbeque aan op netstroom en vult het reservoir met pellets. De digitale controller regelt de temperatuur van de BBQ van 70° tot 230° C in stappen van 5°C en beschikt tevens over een speciale rookstand. Na het barbecueën, zorgt de controller voor een veilige uitschakeling van het apparaat.

Niet alleen voor barbequen, grillen of roken

Naast grillen en roken, is de barbecue ook uitermate geschikt om te worden gebruikt voor het bakken van taarten en pizza’s of sudderen van een stoofpot en dit alles met een simpele druk op de knop. Het is dus een goede investering die u het hele jaar door kunt gebruiken. De barbecue op pellets is uitgevoerd met een 1,5 mm dikke staalplaat wat borg staat voor een lange levensduur.

Speciale pellets van pure hardhoutsoorten

Wij adviseren om speciale pellets toe te passen die een mix zijn van pure hardhoutsoorten; zonder lijm of andere bindmiddelen. Pelletcomfort biedt deze pellets aan in 9 kg (20lb) zakken, voornamelijk bedoeld als brandstof voor de pellet BBQ, met een extra smaakafgifte aan de etenswaren door het verbranden van hout. Let op: deze zakken zijn niet waterdicht en moeten daarom droog worden gehouden. Daarnaast hebben wij de BBQ-Smoke pellets in handzame stazakken voor gebruik op iedere type BBQ. De verschillende “smaken” maken het ook mogelijk om iedere keer weer iets lekkers te kunnen presenteren.

RVS uitvoering

Nee

Diepte

57 cm

Breedte

147 cm

Hoogte

125 cm

Grillrooster

90 x 50 cm

Temperatuurbereik

70 – 230 C°

Aansluitspanning

230 V