Pizzaoven op pellets

269,00

  • Compact en draagbaar
  • In 10-15 minuten op de juiste temperatuur (tot 450°C)
  • Werkt op houtpellets
  • In 2 minuten uw pizza klaar
Vanaf 1 januari 2016 kunt u € 500,- overheidssubsidie ontvangen op uw pelletkachel.
SKU: pizza-oven Categorie:

Een oven voor het bakken van pizza’s met behulp van pellets

Alles wat warmte nodig heeft, lijkt men te kunnen combineren met pellets. Of het nu gaat om een pelletkachel, barbecue op pellets of een pizzaoven die brand met behulp van pellets; het kan.

Deze unieke houtgestookte pizzaoven is eenvoudig mee te nemen naar vrienden en groot genoeg om een overheerlijke pizza op te bakken. De pizzaoven wordt gestookt met houtpellets en is in 10-15 minuten op de juiste temperatuur (tot 450°C). Uw zelfgemaakte pizza is in twee minuten klaar. U kunt echter ook andere gerechten bereiden zoals brood, vis, groente of vlees. Net als in een gewone houtoven.

Een pizzaoven als bouwpakket

De pizzaoven wordt geleverd als bouwpakket, en is makkelijk te assembleren. U heeft ongeveer 700 gram pellets nodig om de pizzaoven ongeveer één uur goed te laten branden. De houtpellets dient u altijd droog te bewaren zodat ze geen vocht uit de lucht opnemen; dat beïnvloedt de werking van de oven.

Oven van roestvast staal

De pizzaoven op pellets is gemaakt van geborsteld roestvast staal. Net als met alle gebruiksvoorwerpen krijg je gebruikssporen naarmate je de oven vaker gebruikt. Maar roesten doet de oven, bij normaal onderhoud/gebruik niet. Zet u de oven langdurig buiten dan kan ook RVS gaan roesten door vuilafzetting. Wij adviseren u om deze te onderhouden met Innosoft B570 of B580. U zult er dan ook jarenlang plezier van hebben.

Gewicht

11 kg

Diepte

48 cm

Hoogte ovenmond

13 cm hoog (in het midden) en 9 cm hoog in de hoeken

Diameter schoorsteen

8,5 cm